TOP Uruguajský Cimarron – šteniatko (sučka) s PP

  (28.03.2024)
Chovateľská stanica Cerberus Illusion ponúka na predaj TOP sučku Uruguajského Cimarrona s PP. Volá sa Inari Cerberus Illusion a pochádza z jedinečného spojenia. Narodila sa 19.5.2023 a je okamžite k odberu.

Ako chovateľka som si Inari ponechala pre seba spolu s jej bratom Ivanhoe-om a Inari v tomto momente ponúkam na predaj na výstavy/športovú kynológiu a chov! Inari je vhodná k výcviku obrán, má úžasný koristnický pud, má silný skus a pracujeme na plnom zákuse. Inari je od veku 8 týždňov pracovne a výstavne vedená, ako všetky naše psy! Začali sme s výcvikom poslušnosti, hľadania (zatiaľ nie stopovania), výstavným výcvikom a obrán. Inari je nesmierne inteligentná, ľahko sa naučí čokoľvek nové, je to upusinkované šteňa, ktoré sa rado túli a hrá. Miluje jedlo, vďaka čomu je ľahko motivovateľná i počas výcviku. Je skvelou voľbou pokiaľ hľadáte toho najvernejšieho spoločníka, pracovného psa alebo psa s výborným výstavným potenciálom resp. na chov, ktorý je zároveň úžasným členom rodiny. Inari doma sebavedome stráži!
Inari má nádhernú mohutnú stavbu tela a pekné obrysy, krásnu hlavu, široký a hlboký hrudník s výborným predhrudím, správne zauhlenie končatín a fantastický pohyb charakteristický pre všetky naše psy! Ak uvažujete o výstavách či chove, táto sučka z nášho unikátneho vrhu Vás nesklame. K ostatným psíkom sa správa milo a submisívne, preto zapadne aj do väčšej smečky psov. Inari je zvyknutá bývať vnútri v dome, ale aj vonku v koterci.Ovláda základné povely ako seď, ľahni, vstaň, stoj – zostaň, ku mne, k nohe, chôdzu na voľnom vodítku, chôdzu u nohy bez vodítka. Samozrejme pozná svoje meno, má krásne privolanie a pred kŕmením vie, že musí ísť na svoje miesto, posadiť sa a čakať. Je zvyknutá na výstavnú klietku aj umelohmotný prepravný box, cestu autom a aktívne pracujeme na socializácii, v čom bude nutné pokračovať.

Obaja rodičia sú šampióni, sú zdravotne testovaní (HD - A/A, ED 0/0, vynikajúca chrbtica). Sú nekonfliktní, otvorení, dobre vychádzajú s inými psami a sú skvelými spoločníkmi.

Inari je socializovaná primerane veku, odčervená, kompletne očkovaná, čipovaná, s pasom, FCI preukazom o pôvode psa, zmluvou, faktúrou a celoživotnou podporou chovateľa.

Ak by ste chceli poskytnúť nášmu špeciálnemu šteniatku ten najlepší domov, neváhajte a predstavte seba a svoju rodinu e-mailom.


Kontaktné údaje:
Meno: Slečna Hurtos Gabriella
E-mailová adresa: hurtos.gabriella@gmail.com
Telefón: +421907000000
Lokalita: Cegléd
CENA: dohodou
Pes s papiermi:  Áno
Pes z chovateľskej stanice:  Áno
Počet videní:  31455

Všeobecné informácie o plemene:

BULMASTIF
Originálny názov: Bullmastiff, Iný názov: 
FCI kód: 2/2.1/157
FCI Skupina FCI 2: Pinče, bradáče, molosoidy a švajčiarske salašnícke psy
Krajina pôvodu Veľká Británia
Využitie Služobné plemená
Náročnosť na výchovu veľmi náročný
Náročnosť na pohyb náročný
Vzťah k deťom veľmi dobrý
Vzťah k ostatným zvieratám dobrý
Terajšie určenie spoločník, strážca
Priemerný vek 10 - 12 rokov
Viac Detailov
attrib-weight
Hmotnosť
41 - 59 kg
attrib-height
Výška
61 - 69 cm
attrib-fur
Dĺžka srsti
Krátka
attrib-size
Veľkosť
Veľké plemená
Inzeráty k plemenu: BULMASTIF
Vyhovujúce chovateľské stanice