noimagešli sme s mojou mačičkou na obyčajnú kastráciu , nakoniec sa z toho "vykluli problémy" a zložitá operácia. Pri výbere stehov po 12 dňoch sestrička nevybrala všetky stehy- jeden tam nechala so slovami "ach ten sa mi nedá vybrať, neviem tam dostať nožnice, nevadí, zahojí sa". Bol to posledný steh vlastne (zostala tam taká velká hrčka so špagátikom takým tvrdým modrým). Po týždni sme šli vetovi pretože sa to nehojilo a hnisalo mierne. povedali že už je neskoro a steh sa nedá vybrať, že to nechcú do toho rozvrtavať lebo sa boja že rozpárajú brucho. Dostala antibiotiká lebo mala zvýšenú teplotu. A že treba čakať a dúfať že to vyhnisá a natierať repíkom.
Teraz po 3 dňoch od návštevy veta , tam má takú hrču.. hotový balón s hnisom pod kožou, ktorý jej teraz aj praskol trošku vytieklo ale stále tam vela zostalo.. keď som to stlačila, vytekal, ale mačičku to muselo velmi bolieť pretože začala hrozne mraučaž a to moja mačka nikdy nerobí.
Keď sme neboli spokojný s ich službami a obrátili sme sa na doktora bolo nám povedané že on nebude dávať kvalitné stehy a pooperačné maste na obyčajnú zmeskovú mačku (je zachránená z ulice a máme ju už 2 roky a je to náš miláčik s ktorým normal žijeme v byte). Sú na to nejaké maste alebo niečo čo môžem pre ňu urobiť? Strašne sa o ňu bojím. Tá hrča s hnisom pod kožou tam môže byť? plus začína stále ležať... taká tročku smutná mi príde... tak neviem či aj teplotu môže mať.
velmi dakujem za odpoved...