Ponúkam venčenie psov alebo krátkodobé stráženie

  (19.01.2020)
, Ponúkam venčenie psov alebo krátkodobé stráženie
Ponúkam venčenie psov v Košiciach alebo v blízkom okolí kedykoľvek počas dňa mimo môjho vyučovania. Som študentka vysokej školy, mám 20 rokov, psov milujem a venujem sa im celý život, zvládnem aj horšie povahy.
Ponúkam taktiež aj krátkodobé stráženie buď to formou že psík môže ostať cez noc u mňa - bude mať dostupný dvor na vybehanie a riadnu prechádzku, nocovať bude vo vnútri + spoločnosť 9 mesačnej sterilizovanej fenky. Psík musí mať hygienické návyky (naučený na podložku alebo vypýtať sa vonku) , ak tieto návyky nemá tak viem prísť psíka 2-3 krát denne skontrolovať k Vám, vyvenčiť a nakrmiť ho ak s tým nemá niekto problém :)
Čo viem ponúknuť a prečo práve ja ? Na vyžiadanie viem psíka aj trochu trénovať, prípadne ho socializovať a vziať so sebou môjho psa prípadne sa dohodnúť s niekým a Váš pes by mal spoločnosť viacerých psov. Taktiež počas stráženia bude mať pes menší tréning, hlavolamy, socializáciu a pod.
Ak máte záujem o moje služby neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať cez mail kikamilova99@gmail.com alebo na čísle 0903111338

Kontaktné údaje:
Meno: Slečna Kristína M.
E-mailová adresa: kikamilova99@gmail.com
Telefón: 0903111338
Lokalita: 04410, Košice - okolie, Slovenská republika
CENA: ponúknite
436792x videné
Inzeráty služieb