Zlaty retriever s PP Golden retriever s PP - JAR 2022

  (07.04.2022)
Chovatelska stanica Dagchells dava do pozornosti vaznym zaujemcom o steniatka zlateho retrievera s PP planovany vrh na jar 2022. Jedna sa o zahranicne krytie v Madarsku.
Do poradovnika vezmeme len zaujemcov, ktori su si vedomi faktu, ze steniatko je zodpovednost na 12-15 rokov, poskytnu mu laskyplny domov a vybornu starostlivost. Obaja rodicia vystavne velmi uspesni, uplne zdravi, bez alergii a kompletne testovani – kostra, klby, kardiovaskularny a hormonalny system, svalove, ocne, dermatologicke a neurologicke choroby, maju klinicke testy a kompletne geneticke testy.

Zdravotne vysetrenia matky steniatok:
dysplazia bedier - A - negativna, dysplazia laktov 0 - neg., klinicke ocne vysetrenie neg., geneticke vysetrenie oci GR_PRA1, GR_PRA2, PRCD neg., lupinatost koze - ICT A – N/N cista, rtg ramien OCD - neg., stitna zlaza a kolena-patella neg., neurologicke ochorenia DM a NCL – N/N - neg., svalova dystrofia - GRMD xN/xN neg., nie je prenasacom, spondyloza chrbtice – bez spondylozy a degenerativnych zmien, srdce – OK,neg., chrup - plnochrupa, zhryz noznicovy.


Zdravotne vysetrenia otec:
dyplazia bedier A - neg., dysplazia laktov 0 - neg., rtg ramien OCD - neg., klinicke vysetrenie oci neg., geneticke vysetrenie oci GR_PRA1 a GR_PRA2 neg., PRCD neg., GRMD - svalova dystrofia - neg. lupinatost koze - ICT - N/N neg., chrup - plnochrupy, zhryz noznicovy.

Vsetky steniatka z tohoto vrhu budu geneticky zdrave na ocne choroby PRA_GR1 a PRA_GR2, GRMD, PRCD a nebudu postihnute lupinatostou koze – ICT N/N

Steniatka budu mat vysoky predpoklad pekneho exterieru, typickej retrieverskej priatelskej a kontaktnej aktivnej povahy, vybornych vloh a vynikajuceho zdravia. Steniatka budu riadne ockovane, odcervene, s bohatou zakladnou vybavickou,su registrovane v Slovenskej plemennej knihe psov a Centralnom registri zvierat, maju registrovany cip, Preukaz o povode psa (rodokmen - PP) a SK/EU Petpassport. Steniatka su krmene kvalitnou raw stravou a aj superpremiovymi granulami. Steniatka od nas odchadzaju vynikajuco socializovane, odchovavame ich podla americkeho socializacneho programu Puppy Culture. Su vychovavane priamo u nas v dome, v priamom 24/7 kontakte s nami, zvyknute na bezne I menej bezne zvuky – mixer, pracka, telefon,…, su zvyknute na deti, ostatne psy, inych ludi, manipulaciu, nosenie obojka, veterinarne ukony, maju hygienicke navyky - spolahlivo pouzivaju toaletu na potrebu,...

V pripade velmi seriozneho zaujmu o steniatko z nasej stanice nas kontaktujte emailom s informaciami o vas a podmienkach, ktore steniatku chcete poskytnut. Prosime aby nas kontaktoval len zaujemca, ktoremu neprekaza trvaly kontakt s nasou chovatelskou stanicou a vnima ho ako benefit.

Na sms, anonymne emaily a emaily s jedinou otazkou - kolko stoji stena? nereagujeme. Šteniatka bez PP nemame/nechovame, nehladajte ich u nas.

KONTAKT: petra.kosecova@gmail.com Facebook Dagchells kennel

Kontaktné údaje:
Meno: Pani PetraKosecova
E-mailová adresa: petra.kosecova@gmail.com
Telefón: 0903478975
Lokalita: 91953, Dechtice, Slovenská republika
CENA: dohodou
Pes s papiermi:  Áno
Pes z chovateľskej stanice:  Áno
Počet videní:  248838

Všeobecné informácie o plemene:

ZLATÝ RETRÍVER
Originálny názov: Golden Retriever, Iný názov: 
FCI kód: 8/1/111
FCI Skupina FCI 8: Retrívre, sliediče a vodné psy
Krajina pôvodu Veľká Británia
Využitie Lovecké plemená
Náročnosť na výchovu nenáročný
Náročnosť na pohyb náročný
Vzťah k deťom veľmi dobrý
Vzťah k ostatným zvieratám veľmi dobrý
Terajšie určenie spoločník, pracovný pes, aportér, canisterapeut, záchranár, vodiaci a asistenčný pes
Priemerný vek 13 - 15 rokov
Viac Detailov
attrib-weight
Hmotnosť
27 - 36 kg
attrib-height
Výška
51 - 61 cm
attrib-fur
Dĺžka srsti
Stredná
attrib-size
Veľkosť
Veľké plemená
Inzeráty k plemenu: ZLATÝ RETRÍVER
Vyhovujúce chovateľské stanice