365dní/ -Celý rok - Opatrím Vašich miláčikov psíkov/mačičky/aj iné zvieratká.

  (27.01.2022)
Ahoojte, Dobrý deň, Hav-Hav, Mňau-Mňauú :-)
Opatrím, postarám sa o Vášho psíka/mačičku, miláčika, chlpáčika. Iné druhy zvieratiek,napr.:(prasiatko,papagáje,hady,sliepky, väčšie hospodárske zvieratá), počas Vašej neprítomnosti/dovolenky, pracovnej cesty, úrazu atď...
Možnosť aj pravidelného krátkodobého venčenia. Služby poskytujem počas celého roka= 365/366. Opatrujem len u seba doma, nie u Vás. Pochádzam z Okolia ZA, v prípade že psíka doveziete, môže byť aj mimo okres. Bývame na dedine v rodinnom dome. Na dvoch miestach, obe sú dedinky, prepravujem sa vždy so psíkom v aute, cesta trvá cca 20min. Akákoľvek rasa psíka či už menší, väčší je u mňa vítaný. (máme veľký oplotený výbeh) + pravidelné prechádzky do prírody, turistika, podľa potreby psa 3 až 8x denne. Mám skúsenosti aj so starostlivosťou o chorých, slepých psíkov, nemám problém podať lieky, liečiť kožné ochorenia, vymeniť podložky plienky atď., všetko podľa Vašich požiadaviek.
Nestarám sa o viac ako dvoch psíkov, (len v prípade, že vlastníte vy vo svojej domácnosti viac havkáčov, alebo požiadate že psík má rád aj iných a dobre mu je v ich spoločnosti, vtedy vezmem na rovnaký termín viac chlpáčikov, všetko je o dohode). Venujem im vždy všetok svoj voľný čas=(24/7). Psíky sú u mňa, ako aj u svojho majiteľa, voľne pustení, vonku aj vnútri, máme plot, na veľkej záhrade ktorý je vysoký neujdú nikam na cestu, nepodhrabú sa, hneď pri dome máme výbeh, prírodu kde sa chodí so psíkmi na prechádzky na vôdzkach, alebo voľne, podľa toho ako sú naučení poslúchať. Vo vnútri si chodia kade chcú, majú dovolené aj gauče, postele. Nie je ich na kope 10/20 ako, napríklad v hoteli. Ale niekomu zas vyhovuje, keď je psík vo väčšej svorke je to individuálne. Žiadne náhubky, u nás nemajú, zas len v tom prípade ak mi majiteľ povie, že počas toho ako je vonku na vychádzke ide iný pes a treba mu dať náhubok. Všetko zabezpečené ako, majú aj doma vo svojom prostredí. Riadim sa výlučne, podľa pokynov majiteľa. Nevyžadujem kotercové očkovania, ani kastráciu. Na pobyt prosím priniesť preukaz a v období keď sú kliešte aby psík mal vodičku/tabletku, najagresívnejšie sú jar/jeseň. Stravu pre psíka počas pobytu u nás, si prinesie majiteľ. Samozrejme, že pokiaľ majiteľ povolí dostane psík od nás, kosti, maškrty, piškóty, domácku stravu, to čo má dovolené.
V prípade záujmu sa môžeme stretnúť aj skôr, môžete prísť k nám, so psíkom na návštevu. Mám aj kopec fotiek z opatrovania môžem poslať dodatočne mailom, mms.
CENNÍK: 25€/DEŇ (cenník je pevný).
Platí rovnako pre všetky plemená bez rozdielu psíky aj mačky, ráta sa každý začatý deň, 25€/ ->DEŇ (rátajú sa dni, nie noci)
(DEŇ)= či príde psík ráno/obed/večer cena je pevná/fixná/rovnaká 25€/DEŇ (čiže, ak si chcete vyrátať výslednú sumu= počet dní x poplatok DEŇ.
V prípade že psík vo vnútri ničí majetok hryzie čo mu príde pod zuby a je v tomto smere nezvládnuteľný platí sa vopred záloha 50€, stane sa mi občas, že majitelia nepovedia všetko a zbytočne, viem psíka zabaviť niektorí radi hryzú drevá,kosti, plastové fľaše hračky ponožky, všetko viem zabezpečiť keď je mladý je to samozrejme nie je problém, len až viem načo je naučený u Vás doma.
Krátkodobé ubytovanie do 12hodín/ 7€/hod.
Psíka môžete priviesť podľa dohody, od rána 05.00 hod., vyzdvihnutie do 00.00hod., ale aj iný čas, v nevyhnutných prípadoch.
Uvedené ceny sú bez stravy.
V prípade sviatkov a prázdnin je iná cena na deň, napr. keď pripadá pobyt na deň 01.05, alebo Veľká noc, Vianoce.
Prosím Vás veľmi pekne, keď sa dohodneme na nejakom konkrétnom Vami uvedenom čase dodržiavajte ho,(v prípade nerešpektovania času a meškania viac ako 30 min. príplatok-10€), ďalej keď sa zmenia dni pobytu alebo úplne zruší informujte ma dostatočne včas mailom telefonicky, sms.
Ďakujeme veľmi pekne za prejavený záujem a Teším sa na Vaše klbká šťastia. :-)

Čo by som sa rada dozvedela o stráženom psovi/zvieratku
Prípadné choroby, aby som sa nebála keď bude u mňa na pobyte, ako podávať lieky, natierať labky, kožu atď.
Psíkovia a iné zvieratká, ktoré používajú Plienky/Podložky nie je žiadny problém, mám skúsenosti.

Dostupnosť
Reagujem 24/7
365 dní v roku



Kontaktné údaje:
Meno: Slečna Michaela
Telefón: 0910502727
Lokalita: 01001, Žilina, Slovenská republika
CENA: 25 €
140795x videné
Inzeráty služieb