TOP Uruguajský Cimarron s PP (JCH s DBK A/A, ED 0/0) – na predaj do NAJ rodiny

  (06.01.2024)
Chovateľská stanica Cerberus Illusion ponúka na predaj TOP chovného psa Uruguajského Cimarrona s PP. Volá sa Beowulf Cerberus Illusion alias TETO (resp. „Pes Srandista“). Jeho mama Cora bola moja prvá najlepšie pracujúca sučka, ktorá bola vždy šťastná, usmievala sa a neustále vrtela chvostom. To všetko po nej zdedil jej syn. Jediný rozdiel je v tom, že TETO nevrtí len chvostom, ale celým telom. Usmieva sa od uchu k uchu, ako to vidieť i na fotkách. Dá celkom zabrať ho vyfotiť s vážnym výrazom tváre.

Ako chovateľka som si Beowulfa ponechala pre seba, prešiel výcvikom poslušnosti a trikov, ako aj kompletným výstavným výcvikom. Má niekoľko pracovných titulov (NTD, ITD, ATDm NTD-M, AtoZ) a úspešne absolvoval tiež výstavy (je junior šampión Maďarska a Srbska). Je riadne uchovnený pes a otec jediného vrhu s našou sučkou importovanou z Uruguaja. Naše vrhy sú jedinečné, neopakujeme ich, preto Beowulf ďalej v chove nebol využitý.

Po dlhom zvážení som sa rozhodla, že ho ponúknem na predaj, ale výhradne ako milujúceho člena rodiny, s ktorým si chce niekto užiť aportovanie, maznanie a pusinkovanie! Beowulf je nesmierne prítulný a niekedy si myslí, že ešte tým malým šteniatkom, ktoré sa mi vmestí do lona. Pre Beowulfa hľadám v prvom rade rodinu, ktorá ho bude nesmierne ľúbiť a budú sa s ním hrať. Na oplátku Vás bude celý život, denno-denne rozosmievať, ako to robí od začiatku mne. Pri ňom človeku nehrozí depresia, ani zlá nálada – stačí sa na neho pozrieť a už sa usmievate s ním. Beowulf je živé antidepresívum! Ak ste od rána do večera v práci a na psa by ste nemali čas, prosím nepíšte mi.

TETO pochádza z jedinečného spojenia mnohonásobných šampiónov - otec import Uruguay z jednej z najlepších chovateľských staníc, matka je pracovná sučka a zakladateľka viacerých našich línií pracovných Cimarronov. TETO je jediný pes po tomto páre s právom chovu, keďže si strážime našu líniu. Bol už otestovaný v chove - jeho potomok je Junior Svetový Víťaz 2021 a mnohonásobný šampión.

Beowulf má nádhernú stavbu tela, silnú kostru a veľmi dobre vyvinuté svaly. Má typickú hlavu, tmavé oči, správny skus a je plnochrupý! Má široký a hlboký hrudník s výborným predhrudím, cýbornú hornú líniu, správne zauhlenie predných aj zadných končatín a fantastický pohyb charakteristický pre všetky naše psy! Pokiaľ uvažujete o výstavách a chove, pokojne napíšte, pre serióznu osobu som ochotná psíka dať aj s právom chovu. Teto je zvyknutý bývať vo vnútri v dome, ale aj vonku v koterci. Je tiež zvyknutý na výstavnú klietku aj umelohmotný prepravný box a cestu autom.

Beowulf je zdravotne testovaný: HD - A/A, ED 0/0, vynikajúca chrbtica. Je pravidelne odčervený, očkovaný, má čip, pas, FCI preukaz o pôvode psa. Z domu pôjde so zmluvou a celoživotnou podporou chovateľa. Ak by ste chceli poskytnúť nášmu Srandistovi ten najlepší domov, neváhajte a predstavte seba a svoju rodinu e-mailom.

Kontaktné údaje:
Meno: Slečna Hurtos Gabriella
E-mailová adresa: hurtos.gabriella@gmail.com
Telefón: +421907000000
Lokalita: 82102, Bratislava, Slovenská republika
CENA: dohodou
Pes s papiermi:  Áno
Pes z chovateľskej stanice:  Áno
Počet videní:  68063

Všeobecné informácie o plemene:

CANE CORSO
Originálny názov: Cane Corso Italiano, Iný názov: Italian Corso dog, Talianský corso pes
FCI kód: 2/2.1/343
FCI Skupina FCI 2: Pinče, bradáče, molosoidy a švajčiarske salašnícke psy
Krajina pôvodu Taliansko
Využitie Služobné plemená
Náročnosť na výchovu náročný
Náročnosť na pohyb náročný
Vzťah k deťom veľmi dobrý
Vzťah k ostatným zvieratám veľmi dobrý
Terajšie určenie spoločník, strážca
Priemerný vek 10 - 12 rokov
Viac Detailov
attrib-weight
Hmotnosť
40 - 50 kg
attrib-height
Výška
58 - 70 cm
attrib-fur
Dĺžka srsti
Krátka
attrib-size
Veľkosť
Veľké plemená
Inzeráty k plemenu: CANE CORSO
Vyhovujúce chovateľské stanice