Uruguajský Cimarron s PP – rezervácia šteniatok

  (13.05.2023)
Pinče, bradáče, molosoidy a švajčiarske salašnícke psy, Uruguajský Cimarron s PP – rezervácia šteniatok
Najlepšia chovateľská stanica Uruguajských Cimarronov v Európe - Cerberus Illusion - prijíma rezervácie na šteniatka z jedinečného spojenia Anakina a Albiry, ktoré sa narodia koncom mája 2023.
Albira –matka šteniatok - je naša nová IMPORT sučka s úžasnou priateľskou povahou.
Anakin – otec šteniatok je nielen ten najúžasnejší spoločník, ale tiež pracovne a výstavne nesmierne úspešný pes, podobne ako aj jeho potomkovia z predchádzajúceho vrhu. Obaja rodičia majú fantastickú povahu – majú radi deti, sú nekonfliktní a otvorení, dobre vychádzajú s inými psami a svojmu pánovi sú skvelými partnermi v každodennom živote. Jedná sa o líniu výstavne a pracovne úspešných psov, ktorí sú v prvom rade skvelými rodinnými psami!

Obaja rodičia sú zdravotne testovaní (HD - A/A, ED 0/0, vynikajúca chrbtica) Keďže od začiatku chovu považujeme zdravie za najdôležitejšie, dnes máme doma už 4. generácie psov bez dysplázie bedrových a lakťových kĺbov! „Výborný zdravotný stav, úžasná povaha, pracovná schopnosť a anatómia podľa štandardu FCI sú najdôležitejšie faktory v našom chove.“ VRHY NEOPAKUJEME, preto ak túžite po šteniatku z tohto spojenia, neváhajte ma kontaktovať e-mailom. Prijímame iba obmedzený počet rezervácií!
Majitelia našich šteniat dostanú dobre socializované šteňa, pravidelne odčervené, očkované, čipované a s Pet Passportom, so zmluvou, celoživotnou podporou chovateľa, zárukou a on-line základným výcvikom zadarmo. Rodičia sú riadne uchovnení a všetky naše šteniatka majú FCI Preukaz o pôvode psa!
Uruguajský Cimarron je veľmi inteligentné, všestranné pracovné plemeno, vynikajúci strážca, rodinný pes a ten najvernejší spoločník. Ich lojalita voči svojej rodine a pánovi je absolútna a sú schopní ich chrániť aj za cenu svojho vlastného života. Sú tieňom svojho pána, na ktorého pozerajú ako na Boha. Cimarroni sú neustálym zdrojom radosti a pozitívnej nálady, a sú zárukou šťastného a naplneného života pre každého majiteľa.

Kontaktné údaje:
Meno: Slečna Hurtos Gabriella
E-mailová adresa: hurtos.gabriella@gmail.com
Telefón: +421907000000
Lokalita: 82102, Bratislava, Slovenská republika
CENA: dohodou
Pes s papiermi:  Áno
Pes z chovateľskej stanice:  Áno
Počet videní:  282320

Všeobecné informácie o plemene:

MALORSKÁ DOGA
Originálny názov: Perro dogo mallorquin, Iný názov: Ca de Bou, Majorca Mastiff
FCI kód: 2/2.1/249
FCI Skupina FCI 2: Pinče, bradáče, molosoidy a švajčiarske salašnícke psy
Krajina pôvodu Španielsko
Využitie Služobné plemená
Náročnosť na výchovu náročný
Náročnosť na pohyb náročný
Vzťah k deťom dobrý
Vzťah k ostatným zvieratám dobrý
Terajšie určenie spoločník, strážca
Priemerný vek 10 - 12 rokov
Viac Detailov
attrib-weight
Hmotnosť
30 - 38 kg
attrib-height
Výška
52 - 58 cm
attrib-fur
Dĺžka srsti
Krátka
attrib-size
Veľkosť
Stredné plemená
Vyhovujúce chovateľské stanice